• Detta evenemang har redan ägt rum.

Sportfiskarna – Predatorfiskeklubbens ungdomsträff (inställd)

maj 23 - maj 24

Med anledning av covid-19 (coronavirus), Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vår egen riskbedömning har vi beslutat att ställa in ungdomsträffen 2020.

Enköpings Predatorfiskeklubb arrangerar ungdomsträffen (f.d. Svenska Gäddklubbens ungdomsträff).

Källa: Sportfiskarna

Följ med ledare från Enköpings Predatorfiskeklubb på fiske efter gädda abborre och gös på Mälaren. Vi fiskar från båt i närheten av Enköping. Det finns stora chanser att komma i kontakt med grova Mälargäddor, stora gösar och fina abborrar!

Planerade aktiviteter: Två dagars predatorfiske från båt med erfarna instruktörer. Föreläsning, instruktioner i catch and release, båtvett, mm. Priser kommer att delas ut för olika prestationer! Ledare från Predatorfiskeklubben är med under hela träffen.

Förkunskaper: Det är bra om du har lite förkunskaper om spinnfiske för att få ut det mesta möjliga av helgen.

Detta ingår: Fiske med ledare från båt, boende i sovsalar, mat, ev. transporter under lägret och möjlighet att låna utrustning. Medlemskap i Enköpings Predatorfiskeklubb från lägrets startdatum t.o.m. 31 mars.

Se mer: Sportfiskarna

Lägerinfo:

Datum: 23-24 maj
Max antal deltagare: 20 st.
Ålder: 13-18
Lägerplats: Klubbholmen, Enköping