Enköpings Predatorfiskeklubb Ver. 3

Fr.o.m. den 21 maj har klubben en egen lokal på Bergsgatan i Enköping som idag påbörjade en renovering av ytskikten mm. Vi kommer löpande informera med bl.a. bilder om hur lokalen förvandlas till en mötesplats för klubbmedlemmar och planen är att en informell invigning sker senare under året.

Inom kort kommer det ut en ”önskelista” där vi efterfrågar sådant som behövs till klubblokalen där du som medlem kan bidra om du har möjlighet. Kontakt sker via kontaktformuläret.

Bild inlägg:
Pelle Johansson och Daniel Granholm 

Bergsgatan, Enköping
Rymlig källarlokal med öppen planlösning på 38 kvm med utsikt mot innergård. Mindre kök med gott om skåp o förvaring samt matplats för 25-30 pers. Fräsch toalett i anslutning till lokalen. Ljus färgsättning och funktionsdugligt golv. Lugnt och trevligt område nära centrum och resecentrum.

Se mer: Bergsgatan

Nedan: Löpande…

Vad är gjort: Städat ur en fullt möblerad lokal från tidigare hyresgäst, tvättat och målat samtliga ytskikt, bytt tätningslister på samtliga fönster, monterat hyllsystem, skurat och bonat golven med maskin i båda  rummen. Leverans och installation av soffa. Vi har fått tagit över tidiga Svenska gäddklubbens logga/flagga som vi stolt har använt som draperi i klubblokalen. Tavellister och tavelramar har även satts upp på väggarna.

Bildgalleri: