Swedish_Pike_LeagueSom du/ni säkert redan vet har Swedish Pike League dragit igång och nu när både Pike Rumble (St Anna) och Roslags Pike har genomförts vill vi ändå informera om detta ifall du/ni kommer delta i någon av tävlingarna framöver som ingår i Swedish Pike League.

Hemsida: Swedish Pike League
Facebook: Swedish Pike League

Läs mer nedan:

Källa: FishEco & iFiske

Syftet är att höja statusen på Svenskt gäddfiske, en sport i sporten som vi alltid tyckt om, genom att samla enskilda etablerade och eventuella nya tävlingar i ett nationellt rankingsystem

Swedish Pike League rankar befintliga och kommande gäddfisketävlingar i hela Sverige. Tävlingar fylls på vartefter de godkänns efter Sportfiskarnas tävlingsregler för gädda.

För en tid sedan lanserade vi stolt hemsidan officiellt med avsändare FishEco och iFiske, två ledande företag inom sitt respektive område inom svenskt sportfiske, i samarbete med Sportfiskarna.

De 15 högst rankade teamen går automatiskt vidare till kommande SM-final 2019 där de tävlar mot de kvalande teamen från DM-tävlingarna.

Anmäl dig idag på pikeleague.se och delta i Sveriges första öppna officiella system för ranking av svenska gäddfisketeam.