Sportfiskarna – Predatorfiskeklubbens ungdomsträff

juni 1 - juni 2

Enköpings Predatorfiskeklubb arrangerar ungdomsträffen (f.d. Svenska Gäddklubbens ungdomsträff).

Källa: Sportfiskarna

Följ med ledare från Enköpings Predatorfiskeklubb på fiske efter gädda abborre och gös på Mälaren första helgen i juni. Vi fiskar från båt i närheten av Enköping. Det finns stora chanser att komma i kontakt med grova Mälargäddor, stora gösar och fina abborrar!

Planerade aktiviteter: Två dagars predatorfiske från båt med erfarna instruktörer. Föreläsning, instruktioner i catch and release, båtvett, mm. Priser kommer att delas ut för olika prestationer! Ledare från Predatorfiskeklubben är med under hela träffen.

Förkunskaper: Det är bra om du har lite förkunskaper om spinnfiske för att få ut mesta möjliga av helgen.

Detta ingår: Fiske med ledare från båt, boende i sovsalar, mat, ev. transporter under lägret och möjlighet att låna utrustning.

Se mer: Sportfiskarna

Lägerinfo:

Datum: 1-2 juni
Max antal deltagare: 20 st.
Ålder: 13-18
Lägerplats: Klubbholmen, Enköping