För att bli medlem i Enköpings Predatorfiskeklubb betalar du in medlemsavgiften och skriver namn, adress, telefon samt mejl på talongen eller som meddelande vid betalning via internetbank/Swish. Om utrymmet i meddelanderutan inte räcker till för efterfrågad information använder du kontaktformuläret för kompletterande uppgifter.

Avgifter:
Junior (fr.o.m. det kalenderår man fyller 18 år t.o.m. det kalenderår man fyller 19 år): 50 kr.
Senior: 200 kr.
Familj: 300 kr.

Betalningsalternativ:
Bankgironummer: 729-6882
Swish: 123 174 22 46

Efter mottagen inbetalning (gäller endast nya medlemmar):
– Välkomstmejl
– Separat mejl med inloggningsuppgifter till hemsidan (aktuellt först när behov finns)
– Varför medlem ?

Profilbild:
Vill du ha en profilbild i medlemslistan ? skicka ett mejl med namn och profilbild på mejladressen: admin@enkopingspredatorfiskeklubb.se.

Personliga rekord:
Vill du ha dina personliga rekord i medlemslistan ? använd kontaktformuläret där du anger fiskart/er och vikt.

Fisketeam:
Ingår du i ett fisketeam och vill synas på hemsidan ?
Kontakta oss genom kontaktformuläret.

Hör gärna av dig om något är oklart.

Välkommen som medlem i Enköpings Predatorfiskeklubb